Σίτιση

Σίτιση φοιτητών

H Λέσχη έχει δυνατότητα παραγωγής άνω των 15.000 γευμάτων ημερησίως.

Το φοιτητικό συσσίτιο διανέμεται στους χώρους σίτισης της Λέσχης σε δύο μεγάλες αίθουσες χωρητικότητας 1.000 (Κάτω Λέσχη) και 500 ατόμων (Πάνω Λέσχη).

Εκτός του κεντρικού κτιρίου της ΠΦΛ, σίτιση παρέχεται στους φοιτητές των αποκεντρωμένων Τμημάτων της Σχολής Καλών Τεχνών στη Θέρμη και στη Σταυρούπολη, των Τμημάτων της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών και Θέρμης, καθώς και στις Κλινικές της Κτηνιατρικής Σχολής. Αποτελεί επίσης συμβατική υποχρέωση, η σίτιση των φοιτητών του Τμήματος Γεωπονίας, στο Αγρόκτημα του ΑΠΘ, που θα υλοποιηθεί άμεσα, όταν διαμορφωθεί κατάλληλος χώρος εστιατορίου στο Αγρόκτημα, με ευθύνη του Τμήματος Γεωπονίας. Επίσης, κατά τους θερινούς μήνες, η ΠΦΛ αναλαμβάνει τη σίτιση των φοιτητών του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, που κάνουν την πρακτική τους άσκηση, στα Πανεπιστημιακά Δάση, στο Περτούλι Τρικάλων και στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής.

Σίτιση των  μελών του  ΔΕΠ / Προσωπικού

Για τη σίτιση των μελών του προσωπικού του A.Π.Θ., η ΠΦΛ διαθέτει μία αίθουσα χωρητικότητας περίπου 40 ατόμων στον 2ο όροφο του κεντρικού κτιρίου. Η παροχή πλήρους μενού περιλαμβάνει πρώτο πιάτο, κυρίως γεύμα, σαλάτα και επιδόρπιο, με κόστος 2,20 ευρώ (βλ. ενότητα μενού). Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από 13.00 έως 16.00. Για την είσοδο των μελών ΔΕΠ απαιτείται η επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας. Για το υπόλοιπο προσωπικό απαιτείται η επίδειξη  κάρτας σίτισης.

Επίσης η ΠΦΛ διαθέτει μία αίθουσα εστιατορίου (αίθουσα VIP), στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου, χωρητικότητας 50 ατόμων που διατίθεται δωρεάν σε μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, για διοργάνωση γευμάτων, με την ευκαιρία εκδηλώσεων και συνεδρίων.